Lekladan på Astrid Lindgrens värld
Annons
Reseberättelse:

Lekladan på Astrid Lindgrens värld

(Sverige, Vimmerby, Astrid Lindgrens värld)

Lekladan

Vill ni åka till ett riktigt paradis för mindre barn så ska ni satsa på Astrid Lindgrens värld. Det är ett stället som man kan åka till år efter år. Det finns alltid några nyheter och så mycket att se och hitta på. Två dagars besök har varit bra för oss, då första dagen har gått till att titta på de stora föreställningarna och dag två blir lite spontan och anpassad efter barnens önskemål.

Missa inte LEKLADAN! Det är, precis som det låter, en lada för lek. Ladan ska påminna om den ladugård på Näs där Astrid Lindgren lekte när hon var liten. Här kan barnen leka med harv/plog och liknande ute. Hoppa i höskulle, mata djur (i trä), leka affär eller mjölka en ko (också i trä...). Under tiden kan föräldrarna koppla av med en kaffe, eller också hoppa i höskullen ;)

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se