Testfamilj på Nordsjön Oceanarium
Annons
Reseberättelse:

Testfamilj på Nordsjön Oceanarium

(Danmark, Hirtshals , Nordsøen Oceanarium)

fiskat upp en sjöstjärna

Nöjd liten tjej

Fiskarna matas i det stora akvariet

Vi fick uppdraget att vara testfamilj på Nordsjön oceanarium. Där hade vi med oss Leon 9år och Gry 1år. Med var också pappa Tobias och mamma Kajsa.

När vi frågade Leon om han hade haft roligt var första spontana svaret - Det var jättekul! Men lite läskigt! Gry var inte lika lätt att fråga, men det var ingen tveka om att hon gillade det! När hon fick krypa in i de små "bubblorna" i akvarierna tindrade dom små ögonen och hon skrattade gott!

Som testfamilj testade vi allt man kunde. Vi spenderade 4timmar på Nordsjön oceanarium och tyckte att detta var precis lagom. I början när vi kom in laddade vi ner en app som man filmade med vid olika stationer som var utplacerade på olika ställen i byggnaden. Dett blev senare en egen äventysfilm som vi medverkade i. Detta var en kul extragrej tyckte vi!

Vi tittade på när de matade sälarna utomhus, och när klumpfiskarna matades i de stora akvariet. Det var häftigt att se då ingen av oss sett klumpfiskar tidigare! Vi testade även på att fiska krabbor, vaska guld, och att klappa alla djuren i de lilla akvariet. Det var många fiskar att titta på, och många roliga saker att testa!
Det fanns saker att göra som passade barn i alla åldrar. Mycket information fanns det också, om allt. Detta var något vi hoppade över på väldigt många ställen,då vi tyckte att det var lite för mkt av det goda.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se