Barnens gård en varm sommardag
Annons
Reseberättelse:

Barnens gård en varm sommardag

(Sverige, Blekinge, Barnens gård)

Klappa en söt gris

Sötnos!

Lycklig kille!

Vi gick in på dag 3 med sol och närmare 30 graders värme när vi packade våra väskor och åkte iväg till Barnens gård, Vår familj på 2 vuxna och 2 barn på strax 4 och 7 år samt min systers familj på 2 vuxna och ett barn på 3 år. Perfekt mängd med människor till vår överaskning och vi tog en plats på gräsmattan. In i ett lutande omklädningshus för att byta om, barnen tyckte det var lajbans medans vi vuxna hade lite svårigheter haha. Sen iväg för att bada, flera olika storlekar på rutschbanor och olika pooler. Vi saknade att det inte fanns enbart en pool att bada i faktiskt. Men barnen var nöjda, de små åkte de mindre lugnare banorna medans vi vuxna turades om med de större. Med barnsemesterkortet så fick vi muggar till barnen så de kunde få gratis saft hela vistelsen samt att de fick gratis ponnyridning (tyvärr har vi allergi i familjen så vi kunde inte göra det). När de mindre tröttnade på badandet så bytte de om och gick och lekte medans resten stannade kvar och badade lite mer. Utanför badet fanns det, rutschbanor, lekparker och till vår sons glädje bilar att köra! Traktorer, lastbilar och bilar. Men dom ska man igentligen ta direkt på morgonen när de är nyladdade. Gick väldigt sakta och trögt när de skulle köra. I restaurangen kunde man göra egen pizza, beställa hamburgare och pommes. Vuxen pizzan var slut men det kompenserades med 2 barnpizzor istället, tummen upp för det! Barnen och vi vuxna är väldigt nöjda med besöket!

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se