På Djurs Sommarland somTestfamilj!
Annons
Reseberättelse:

På Djurs Sommarland somTestfamilj!

(Danmark, Djurs Sommerland)

Hela familjen med maskot!

Gummibåt i rutschkana - jätteroligt tyckte alla barnen.

Vaska guld är roligt.

Vårt besök på Djurs Sommarland i juli månad resulterade långt över förväntnan! Ett stort, fint område med massor av aktiviteter för vuxna och barn. Våra barn är i åldrarna 4, 6 och 8 år och för den yngste var Lilleputlandet rena drömmen med flertalet olika åkattraktioner för yngre barn, skulle säga att det passade bäst för 3 - 5 åringar men då Djurs Sommarland har flertalet olika temaområden fanns det något för alla åldrar i varje land (Vikingaland, Piratland, Vattenland, Afrikaland osv).

Utbudet av attraktioner för alla åldrar imponerade på oss, det fanns så oerhört mycket att välja på.

För vuxna och äldre barn fanns flertalet attraktioner som var roliga och häftiga, t ex Juvelen, Piraten och Skattön.

Eftersom det är ett Sommarland var många av attraktionerna i/på vatten vilket var kul!

Något mer som våra barn uppskattade var alla aktiviteter som inte var åkattraktioner och som de kunde göra när de ville var t ex hoppmattor/studsmattor, stora sandlådor med mängder av sandleksaker och basketkorgar i 3 olika storlekar/svårighetsgrader. Här var det heller inga köer och kostade inget extra.

Parken är mycket städad och ren, likaså alla toaletter och matställen. Personalen är glada, trevliga och hjälpsamma - en positiv anda även bland dem.

Det enda negativa vi märkte av var att skyltningen inom området var aningen bristfällig, dock kunde vi läsa och hitta information i broschyren.

Vi kanske hade tur denna dag men på de flesta ställen behövde vi inte ens stå i kö och vid de mest populära åkattraktionerna var det en max kötid på 10 - 20 minuter.

Vi var i parken endast en dag men då vi inte behövde stå i kö hann vi med i stort sett allt i parken - men en dag till skulle vara optimalt!

Vi rekommenderar ett besök i parken och kommer med stor sannolikhet återkomma hit vid vårt nästa Danmarksbesök!

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se