Boda Borg Oxelösund testfamilj 2014
Annons
Reseberättelse:

Boda Borg Oxelösund testfamilj 2014

(Sverige, Oxelösund, Boda Borg Oxelösund)

Fängslad son

Koncentration pågår

Ännu en häftig entré

Hela familjen lastades in och vi började våran resa mot Boda Borg där vi bokat tid kl 13. När vi väl var framme så såg vi att vi var 1½ timme tidiga. Vi gick in och anmälde våran ankomst och det var inga problem att starta tidigare vilket var ganska skönt då barnen var spända på att få börja.  

 

Vi fick hänglås så vi kunde låsa in våra saker och fick info om var vi kunde hitta vatten, kaffe och the, som är gratis. Kan säga att det går åt en hel del vatten när man kämpar i de olika rummen.  Rummen är i olika svårighetsgrad och i vissa är det både teoretiska upgifter och fysiska delar. Vi som har barn i åldrarna 12, 13 15 & 16 så funkar det riktigt bra. Vi föräldrar som inte har lika bra fysik som barnen hade det lite kämpigare i vissa rum ;)  

 

I rummet bollkoll tappade våran äldsta dotter sin mobiltelefon i bollhavet vilket utlöste lite panik. Första tanken var hur ska vi hitta den i mörkret och med dessa bollar? Vi kontaktade personal som skulle skicka upp en kille för att hjälpa oss leta efter telefonen. Det tog ganska lång tid, och vi trodde först han glömt oss, men efter att ha kontaktat info en andra gång så kom han direkt. Dottern och killen från personalen begav sig in och letade efter telefonen. Det låg en hel del saker under alla bollar så frågan om städning och hygien dök upp i våra huvuden. Men telefonen hittades och vi är tacksamma att personalen tog sig tid att hjälpa till att hitta den.  

 

När det gäller mat så kan man beställa tacobuffe eller ta med sig egen matsäck. Det finns fikabröd, dricka, glass och godis att köpa på entreplan.  Vi hade med oss egen lunch som vi åt på deras stora uteplats där det finns gott om bord med parasoll att sitta vid. Går även att sitta inne och äta när dom inte serverar sin tacobuffe.  

 

Vi hade en jätte rolig dag och klarade dom flesta rummen med lite blåmärken och träningsvärk som minne dagen efter.         

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se