Testfamilj i Astrid lindgrens värld
Annons
Reseberättelse:

Testfamilj i Astrid lindgrens värld

(Sverige, Vimmerby, Astrid Lindgrens Värld)

dejligt med vand i varmen

gött att se Pippi och dom andra så nära :)

Ronja rövardotter! SÅ BRA!

Fredag den 18 juni (vecka 29) var en fantastisk dag i "Pippi land", med mycket folk.

Vi e en familj på 4 med två barn på 5 och 8 år. Och dom ÄLSKADE Allt dom såg och gjorde. (Jag med)

För att få se föreställningarna måste man vara i god tid (30 min innan minimum). Vi lykkedes se Emil och soppskålen. Vi satt som små ljus och njöt det.

Pippi missade vi till att börja med, men när många människor hadde gått, och föreställningen var slut, kom Pippi och dom andra ut till oss! Fatta vilken lycka det gjorde. Att få prata med Pippi på riktigt.... Dom lekte lekar och hörde historier. Och mina barn pratar danska, men det var ingen problem alls. Pippi förstod vad dom sa :)

Vi släpade bort barnen från pippi, efter en timme, vi skulle ju oxå se annat ;)

Ronja rövardotter såg vi oxå. Och igen helt fantastiskt!!

Skådespelarna var suveräna!!! Särskilt Pippi, Mattis, Skallepär, Lina och Emils pappa Anton (bara för att nämna några vi såg).

Det var jätte varmt denna dagen vi var där... Som tur var fanns det vatten att leka i (Vi tror att vi fick leka i det?!) här var vi en timme, innan vi dom vuxna tyckte att det var dax att gå vidare. Mera vatten att leka med ville vara perfekt. Barn, sol och vatten = succé.

Att gå runt i dom små husen och se dom, tyckte mina barn var tråkigt, dom ville hellre leka på lekplats, bada, klättra i träd och se dom levande figurerna. Jag var enig med dom ;)

Det känndes inte som om det var så många människor i parken, bara när det var skådespel... sist på dagen var det bäst plats i parken.

En dag e alldeles för lite till "Pippi land", då vi inte han att se allt. Ändå var vi där från dom öppnade tills dom stängde (och lite till). Vi ville pröva pankaksbuffé, men han inte :´( 

Det var bra att dom inte kastade ut folk kl 18:00 när dom stängde (alldeles för tidigt). Då han vi leka lite mera på lekplatsen efter dom hadde stängt :)

Vissa matställen var öppna efter stängning och om man ville var det chans för att äta lite innan man åkar vidare.

Mat och fika var inte så hutlöst dyrt som jag hadde tänkt (Vi hadde med os själva) har sett värre. Vissa grejer och saker i affärer var heller inte helt galna. Hadde kollat priser i Ullared och det var bara lite dyrare här..

Prisen på entre.... Jag e glad för att vi var test familj och inte skulle betala :) Har flera gånger kollat prisen och det e DYRT!!! 

Men tyvärr alldeles för dyrt för att komma igen, fastän det var en fantastisk dag...

Hälsningar svenskar och danskar, Familjen Kjøge

 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se