Testfamilj - Vilda västern
Annons
Reseberättelse:

Testfamilj - Vilda västern

(Sverige, Hillerstorp, High Chaparral)

Aktivitet i indianbyn

Damerna dansar på borden på Saloonen

Barnens lekplats Buffalo city

High Chaparral passar främst familjer som gillar vilda västern-epoken och/eller vill få uppleva hur det kunde vara på cowboyernas och indianernas tid. Dock bör familjer med lättskrämda/skotträdda barn vara beredda på knallskott då det skjuts med knallpistoler och knallgevär till både höger och vänster från främst besökande barn men även från själva ”lajvet” som pågår i temaparken, dvs. tågrån etc. så ljudnivån är/kan vara hög.

 

För oss räckte det med en dagstur dit. Dock var det rätt mycket folk eftersom det var semestertider så vi deltog ej på någon av föreställningarna för dessa var tyvärr fullsatta men ett stort plus är att skådespelarna går runt i själva parken under tiden det inte är föreställningar och interagerar med besökarna.

 

Vi tog däremot en tur med ångbåten (ingår in biljettpriset) liksom testade gratisaktiviteterna som finns i indianbyn där 8-åringen fick prova på att skjuta med pilbåge samt hästskokastning. För besökare över 12 år finns även möjlighet att få prova på yxkastning.

 

Ett stort plus i temaparken är att det finns gott om toaletter för besökarna. Perfekt när man har barn som nyligen blivit av med blöja och som inte alla gånger kan stå och hålla sig.

 

3-åringen gillade båtturen bäst och 8-åringen lekplatsen Buffalo City bäst. 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se