Underhållande
Annons
Reseberättelse:

Underhållande

(Sverige, Skövde, Balthazar Science Center)

Redan innan vi kom in till kassan fick barnen leka och utforska massor av saker! När man betalar inträdet får man även en polett som gäller för bilarna utanför - det uppskattades massor av mina barn! 

Inomhus fanns en hel del att göra. Många tankeexperiment som lämpar sig bäst för äldre barn som kan läsa men mina barn, 3 respektive snart 5 år, hade väldigt roligt - även om de inte förstod allt. 

Det bästa av allt var nog ändå verktygskörkortet! Barnen fick lyssna på en föreläsning om verktyg och sedan fick de varsitt papper med instruktioner om vad de själva skulle göra. De skulle tillverka något och använda en hammare, spik, såg, lim, färg och borr. Efteråt fick de varsitt verktygskörkort =)

Bor man i närheten eller bara befinner sig i Skövde så är det absolut värt ett besök, och jag är glad över att vi hade annat i Skövde inplanerat då det inte känts värt att åka 16 min en väg för enbart detta besöket.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se