Testfamilj Borås djurpark
Annons
Reseberättelse:

Testfamilj Borås djurpark

(Sverige, Borås, Borås djurpark)

Elefant

Utanför elefanternas hus

Ett besök i Borås djurpark rekommenderas en gråmulen dag eftersom djuren blir lite slöa under varma sommardagar. Vid entrén kan man hyra skrindor vilket är smidigt om man har packning/barn med trötta ben. 
Min treårige son uppskattade dinosarieparken och mini-zoo allra bäst, och vi fick klappa både grisar, getter, killingar och kaniner. Djurparken är liten, men det känns aldrig trångt eftersom man kan gå runt och titta på djuren i sin egen takt. Det finns ett tåg som man kan åka på sightseeing i parken och ponnyridning (detta hann vi dock inte testa). 

Borås djurpark är ett bra resemål för barn, framförallt för barn i 4-årsåldern och uppåt. Jag hade önskat lite mer barnvänlig information om djuren, kanske med läten osv för de allra minsta, det blev lätt att man gick vidare när inte djuren syntes till.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se