Testuppdrag på Laserdome Stockholm Markvardsgatan - Missa inte Laserdome, riktigt kul!!
Annons
Reseberättelse:

Testuppdrag på Laserdome Stockholm Markvardsgatan - Missa inte Laserdome, riktigt kul!!

(Sverige, Stockholm, Laserdome Stockholm, Markvardsgatan)

Släcker törsten efter 2 hårda spel

Arkadspel på Laserdome

Missa inte Laserdome Stockholm för allt i världen, det är mycket mycket roligt för alla från 6-7 år och uppåt. I vår testpatrull var vi två 9-åriga killar, två 13-åriga tjejer och två vuxna som körde två stenhårda spelomgångar på Laserdome Markvardsgatan tillsammans med andra glada semesterfirare som pausade från högsommarvärmen med att svettas ihop på Laserdome.

Personalen är mycket hjälpsam och ger tydliga och begripliga instruktioner även till dem av oss som var nybörjare. Värdesaker och ytterkläder låses in i ett eget skåp och därefter följer en instruktionsvideo tillsammans med övriga spelare och påtagning av västar med laservapnet. Västen blinkar med den färg som ens lag har (röd, grön, blå). Ett spel är 15 minuter och följs av en kort paus där man får se hur det har gått för lagen och för individen. Alla vapen har ett individuellt namn och på så sätt kan man se hur många träffar man har fått in, hur många gånger man har blivit träffad och vilken träffprocent man har på sina skott. Lokalen är inte så stor, men under den andra spelomgången hittade vi fortfarande utrymmen där vi inte hade varit tidigare.

Alla, både de mer erfarna spelarna, och vi nybörjare, tyckte att det var vansinnigt roligt och svettigt. Det enda som gör att attraktionen inte får full pott från oss är just värmen. Det kanske borde gå att få något bättre ventilation i lokalen... I övrigt har vi inget mer att önska och längtar tillbaka till nästa spel. 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se