Själlands sommarland
Annons
Reseberättelse:

Själlands sommarland

(Danmark, Temapark)

 

Vi var testfamilj på Själlands Sommarland

En varm och fin dag i Juli besökte vi i vår familj Själlands sommarland.

 

Vår familj består av mig Pernilla och min make Stefan våra tre barn som är 6 år, 12 år och 16 år.

Vårt första intryck var en lummig park med lätta vägar att följa till dom olika aktiviteterna. Vi började med åkattraktionerna som var i början av parken vi delade upp oss så dom två större barnen fick åka på dem attraktionerna som var för större barnen. Vi avklarade denna avdelning ganska fort och vi var nyfikna och vandrade vidare 

Parken är uppdelad i olika tema parker såsom western, vatten, djungel och den blå lagunen.

Det fanns att göra för alla våra barn och även oss vuxna, vi tillbringade en heldag där och på vägen hem insåg vi att vi inte hann med riktigt allt som fanns. Det var mycket folk där men det upplevdes inte so trångt och med köer.

I den Blå lagunen avslutade vi vår dag och där provades dom flesta rutchkanor och enligt dom två stora barnen så kunde vattenlandet varit något större med mer attraktioner.

Vår resume över dagen var en park som var fin och hålldes fin och ren med mycket att se och uppleva, våra större barn var nöjda men gladast med störst upplevelse var vår 6 åring. 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se