Testfamilj på Gröna Lund
Annons
Reseberättelse:

Testfamilj på Gröna Lund

(Sverige, Stockholm, Gröna Lund)

Lustiga huset

Kvasten

Fritt fall

Vi hade turen att bli testfamilj på Gröna Lund. Det var jag o min man o barnen som är 16,13 och 12 år. Sedan hade vi med några kompisar oxå. Det var en fin dag o därför oxå ganska långa köer. Barnen åkte allt de vågade och hann med. Deras favorieter var Insane, Eclipse och Jetline. Då åkt oxå Fritt fall, vilda musen, Flygande mattan, Kvasten, Twister. Vi besökte Spökhuset och Lustiga huset hela familjen. Roligt att Lustiga huset var sig likt sen man själv var liten! Spökhuset var vi lite besvikna på men kanske barnen var lite för gamla för det? Vi åt man o det var väldigt praktiskt att man kunnde välja av ett stort utbud mat från olika ställen och ändå sitta tillsammans och äta. Vi satt på bänkar brevid vattnet. Gröna Lund har en väldigt fins miljö med sin närhet till vattnet! Själv vågade jag mig på Twister (blundade hela färden) och Kvasten (den var mer lagom för mig!) Men roligt att bara gå runt o titta på området, snurra på luckohjul, kasta bollar mm. Vi var mycket nöjda med dagen o barnen ville absolut tillbaka igen då de inte hann med allt de skulle velat, så det blir absolut ett nytt besök på Gröna Lund!

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se