Junibacken bjöd på spännande teater, roliga rutchkanor och pippis hus
Annons
Reseberättelse:

Junibacken bjöd på spännande teater, roliga rutchkanor och pippis hus

(Sverige, Stockholm, Junibacken)

Rider på Lillagubben

Teatern bokstavsbageriet

Lek

Junibacken bjöd på en härlig eftermiddag. Där fanns ett mysigt rum som var uppbyggt med massor med småhus. Favoriterna där var Alfons Åbergs hus och Pettsson och Findus. Där var mycket folk och lite trångt.

Vi gick vidare till nästa rum där VIlle villekulla var uppbyggt. Där var det spännande att få rida på Lilla Gubben Vi fick även testa att åka skridsko på trägolvet med skurborstar precis som pippi brukar göra.

Höjdpunkten för vår treåring var teatern. Den hette boktavsbageriet. Den handlade om alla bokstäver i alfabetet. De bjöd på sång, dans och många skratt.

Det fanns ett sagotåg som tyvärr var urfunktion den dagen vi var där. Det ska vara höjdpunkten, så det blev vi lite besvikna över att vi aldrig fick testa.

Junibacken passar perfekt för treåringar. Vi hade även med en tremånadersbebis. Nackdel var att man inte fick ha vagn med sig in.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se