Kul för hela familjen på Fårup Sommerland
Annons
Reseberättelse:

Kul för hela familjen på Fårup Sommerland

(Danmark, Fårup, Fårup Sommerland)

Pindesvinet

Racerbilar

Trampbåtar

En lite smått mulen dag vaknade vi upp i stugan vi hade hyrt för natten och gjorde oss iordning för att åka till Fårup Sommerland som låg ett stenkast iväg. Vi, det innebär familjen Skoog, mamma, pappa, storasyster 10år, storebror 8 år, lillebror 6år och Mini snart 3 år.   När vi kom fram blev vi positivt förvånade över att man körde in med bilen på själva området och fixade biljetten sittande i bilen. Men det är ju väldigt smidigt att kunna hämta och lämna saker i bilen utan att behöva lämna parken! Vi var på plats ca 20 minuter innan parken öppnade och kunde på så sätt planera vårt besök och alla i familjen fick kika på kartan. Efter lite funderingar valde vi att börja dagen med den nya attraktionen Orkanen, innan det hade bildats allt för långa köer.    Till 6-åringens stora glädje var längdgränsen satt redan på 105cm så han fick åka! Och det hanns med ett åk för mamma med de tre stora barnen och sedan ett åk med pappa, under tiden kunde den andra vuxna vara med Mini i en närliggande lekplats. För de var strategiskt utplacerade (överallt kändes det som). Lekplatser fanns det gott om, vi hann inte utforska alla, och till barnens besvikelse missade vi lekplatserna med linbanor.    Vädret var som sagt inte det bästa, mulet till en början med lite sol, men sen blev det mer och mer ihållande regn, så vi valde bort bad-attraktionerna och bad-parken, men hade gott om annat att roa oss med under vår heldag vi hade där. Jag tänker nog att en fin sommarvecka hade vi lätt kunnat spendera flera dagar i parken. En dag att åka attraktioner, en dag för badlandet och en dag att bara leka i alla lekplatser.    Vi hade med oss medhavd mat och det fanns gott om platser att äta den på. Hade vi vetat i förväg att det även fanns gott om grillar så hade vi tagit med att grilla. Mycket bra sån service! Det fanns även stort utbud av kiosker oh matställen men hur de är att äta på vet jag inte.    Vi rekommenderar Fårup Sommerland till alla barnfamiljer! De har mycket för alla!

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se