Testfamilj Sommerland Själland
Annons
Reseberättelse:

Testfamilj Sommerland Själland

(Danmark, Sommerland Själland)

Go-cart är kul för liten och stor!

Vi hade turen att få bli testfamilj till Sommarland Själland, ett ställe jag inte visste fanns innan jag deltog i tävlingen. Vi hade dessutom turen att åka dit en riktigt vacker och varm sommardag, när Sommarlandet och ffa badlandet var som bäst.

Överlag tyckte familjen, mamma och pappa med tre killar på 5, 9 och 11 år, att det var en lyckad dag. Vi hann inte allt vi hade velat eftersom vi hade så roligt i badlandet och stannade där så länge:-) I badlandet fanns verkligen aktiviteter för alla åldrar, uppskattningsvis från 1 år och så länge kroppen tål vattenrutschbanor. Riktigt roligt, allra mest uppskattat av 9-åringen.

För 11-åringen var Go-carten den största behållningen, även om köandet var lite jobbigt i värmen. "Slagburen" var också skoj. 5-åringen uppskattade bollhavet, karuseller, grävmaskiner, klätterställning, hoppkuddar.

Kanoter, roddbåtar, flotte var roligt för hela familjen, lite lugnare tempo än i badlandet.

Som sagt, en lyckad dag, till stor del tack vare fantastiskt väder. Absolut värt ett besök i fint väder om man gillar badland.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se