Uppdrag som testfamilj
Annons
Reseberättelse:

Uppdrag som testfamilj

(Sverige, Oxelösund, Boda Borg)

Vi besökte Boda Borg i Oxelösund. En attraktion i "Fångarna på fortet"-stil. Besöket var väldigt uppskattat för såväl barn som vuxna. Vi åkte med våra barn, 9-12 samt en familj til med en 7 och 12 åring. Vi provade båda att tävla familj mot familj, vilket är lite tålamodsprövande för föräldrarna då man gärna snabbt vill hjälpa till att lösa problemen när man kommer in i cellerna, man får lägga band på sig för att inte "köra över" barnen. Detta vill jag tillägga händer ibland...för ibland kan det likväl vara tvärtom, där vi föräldrar tänker för stort och barnen direkt ser lösningen på problemet. Cellerna innehåller både fysiska utmaningar och tankenötter. Vi löste också utmaningarna vuxna tillsammans och baarnen tillsammans. Barnen uppskattade att få samarbeta bara barnen och tyckte att det var jättekul. De celler som barnen undvek var de läskiga med spöken...Dagen gav oss tillsammans många skratt..en aning frustration och stor tillfredställelse när vi tillsammans fixade var utmaning. Vid lunch tog vi en välförtjänst paus i matsalen där det serverades en Taco-buffé. Detta på en inbokad lunchtid som man innan visste om. Lunchen var fräsch och god och glassen som serverades till efterrätt var välkommen. Vid varje våningsplan fanns monitorer som visade när det var tid för lunch. Var cellerna fanns och hur man gick fanns bra markerat. Snacks och godis fanns att köpa, toaletter fanns (fräscha) och skåp där man kan lägga sina värdesaker. Inga bilder togs vid tillfället i cellerna då vi hade telefonerna inlåsta i skåpen då t-shirt och joggingbyxor är att föredra när man är i cellerna. En rolig samarbetsdag för familjen som vi rekommenderar andra. Vi tyckte nog att 8 år och uppåt passar rätt bra när man ska åka hit. Är man yngre så går det, men längden kan ha sin betydelse ibland såväl som att tankenötterna kan vara svåra. Ett stort plus för detta Boda Borg i Oxelösund var helt klart personalen. Proffesionell, väldigt trevlig och välkomnande!

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se