Tekniska museet med 6 barn i alla åldrar
Annons
Reseberättelse:

Tekniska museet med 6 barn i alla åldrar

(Sverige, Stockholm, Tekniska museet)

12 åringen testar reaktionsförmågan

Från game utställningen

Hela familjen bestående av två vuxna och fyra barn i åldrarna 6,8 12 och 14 åkte till Stockholm över helgen. Vi bodde hos barnens farbror och hans familj.De bodde då i stuvsta så för att ta oss till tekniska åkte vi både pendel, tunnelbana och buss så bara det var ett äventyr :) 

Framme på tekniska med våra fyra killar och kusinerna två flickor 5 och 8 år gamla, var det svårt att hålla ihop alla. 

Två pojkar försvann själva upp på game utställningen som de hade då. Vi andra kollade runt på de andra utställningarna. Utställningen sport var verkligen kul för alla.  Även lek och lär var uppskattat.

Gruvan hade vi sett fram emot men den var tyvärr stängd.

Däremot game utställningen som var tillfällig var inte så kul då det var alldeles för mycket folk där, så barnen fick inte prova så många spel som de önskade. Mer för äldre barn och tonåringar. 

Några timmar spenderades på tekniska och alla hade kul, det fanns verkligen något för slla både barn och vuxna :)

 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se