Givskud Zoo
Annons
Reseberättelse:

Givskud Zoo

(Danmark , Givskud , Zoo)

Hej! Vi är en familj som fick äran att vara testfamilj på Givskud Zoo DK sommaren 2014.

Vi är en familj  med barn i åldrarna 4 och 6 år.

Du kan uppleva parken i bil, med safaribuss, safaritåg och till fots. Givskud Zoo har även en smidig app som du kan ladda ned ( på danska)

Vi ställde bilen på en parkering( finns flera) och upplevde först parken till fots. Vi gick först till kamelerna och sedan till elefanterna som blev matade med stora meloner och annan mumsig frukt.
Jättespännande tyckte barnen.
 Det står en skylt framför djuren när de matas och info i foldern som du får vid besöket. Barnen blev sedan fort hungriga och vi köpte  mumsig pannkaka till lunch för 32DKK/person.  Det finns annars  många  matställen att välja på med  varierad meny.

Barnen tjatade på att få åka safaritåget. Vi fick vänta ca:15 min på tåget men under tiden köpte vi glass i kiosken. Vi Gick sedan på tåget  och vi åkte förbi åsnor,  zebror och antiloper  och fick vara med att mata djuren i handen med pellets. Vi fick även gå ut i savannen och mata en kort stund. Det var en höjdarupplevelse för barnen. (20DKK)

Sedan väntande det mest spännande!! Att få se riktiga lejon från bilen på en riktig safaritur. Vackra savannvider med giraffer , antiloper och Bison. Vi såg lejon smaska på ett stort kadaver. Vi åkte 2 varv runt. Om man vill kan man köpa en CD och lyssna på fakta om djuren man passerar. 

Vi avslutade med en promenad där min favorit miniflodhästen kom simmande framför kameran! En underbar upplevelse som jag också har filmat. 
 

Vi rekommenderar varmt ett besök på Givskud Zoo med barn 3- 11 år

Hälsningar fam Ullström/Foglander

 

 

 

 

 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se