Testfamilj Själlands Sommarland 2014
Annons
Reseberättelse:

Testfamilj Själlands Sommarland 2014

(Danmark, Själlands Sommarland)

I slutet på juli packade vi in hela familjen+ svärmor i bilen och gav oss i väg till Själlands sommarland, vi hade bestämt oss för att bo i Helsingborg och ta färjan över på morgonen till Själlands Sommarland.

Solen stekte på oss när vi kom fram till deras stora och lumiga parkering, dom hade entrén som en tullstation vilket var väldigt smidigt då det sedan bara var att parkera bilen och gå in utan att stå och köa med 3 barn, dom var dessutom duktiga på att redan där berätta att halva poolområdet var avstängt så man kunde välja om man ville komma en annan dag. 

När vi väl var inne blev vi posetivt överaskade av att det var så grönt med massor stora ytor att fika på, många hade hela skrindor fulla med badsaker & picknickkorgar. Man kunde också köpa körsbär, färska ärtor, frukt mm i stånd längs mittgången.

Vi började med att prova åkatraktionerna på området först för dom äldre och sedan för dom yngre, det bästa var att det var korta köer och många av dom små atraktionerna kunde föräldrarna sköta själva vilket vi tyckte var toppen smart. 

Trots att det var över 30 grader den dagen fortsatte vi till Westen orådet, där passade vi på att äta i en gamal tågvagn. Men det bästa var helt klart den helt otroligt roliga djungelstigen som tackvare värmen kändes som att man var i amazonasdjungeln där fick barnen leta ledtrådar som skulle användas när man gick ut för att öppna porten. 

Ja hitills var dagen mycket lyckad och vi begav oss ännu engång till tivoli delen där barnen åkte bergochdalbanan och linbanan. Sedan tog vi oss till baddelen där blev vi besvikna då omklädningsrummen var fruktansvärt skitiga. Poolområdet var trevligt med många solsängar och flera pooler men tyvärr kunde vi inte utnytja dom delarna vi ville då dom hade problem med reningspumpen så stora poolen och dom flesta vattenrutschkanorna kunde vi inte prova tyvärr.

Det var annars mycket rent och fint med mycket trevlig personal och många olika saker att göra för hela familjen. Det blir helt klart ett nytt besök i sommar när vi ska till Legoland. 

Tyvärr så blev vi av med våran kamera under resan så jag har tyvärr inga bilder.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se