Sommarbesök på Borås Djurpark
Annons
Reseberättelse:

Sommarbesök på Borås Djurpark

(Sverige, Borås, Borås Djurpark)

Under vår semester på västkusten gjorde vi ett besök i Borås och då även Borås Djurpark. Solen sken och det var riktigt varmt denna dag men som den småbarnsfamilj vi är var vi uppe tidigt och på plats redan när dem öppnade. Många av djuren var ute men låg ganska still, säkerligen på grund av värmen. Vi tänkte äta lunch tidigt i parken för att få plats innan stora lunchrusningen drog igång. Det här fungerade väl ganska bra även om jag tyckte att dem öppnade dem flesta kiosker och serveringsställen i senaste laget. Vår förväntning är väl att om parken är öppen så är även allting i parken öppet. Vi åt i varje fall en trevlig Taco buffé på en av restaurangerna. Vår dotter som vid besöket var 1 år och 3 månader tyckte att det var väldigt spännande att besöka minigrisarna även om hon höll sig på behörigt avstånd från dem. Jag tror att bäst utbyte av parken har barn från 2 år och upp till 9 år ungefär då det finns mycket spännande att upptäcka och göra. Lite negativt är att det flesta aktiviteterna i parken kostar extra, så som ponnyridning, lilla tåget, gräva med mini grävskopor o.s.v. Precis när vi skulle till att köa för att åka tåget runt parken så utbröt ett åskoväder utan dess like så vi fick tyvärr snabbt lämna parken och åka tillbaka till hotellet men vårt helthets intryck av parken var mycket bra.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se