Vår dag på Skara Sommarland
Annons
Reseberättelse:

Vår dag på Skara Sommarland

(Sverige, Skara sommarland)

Vi hade turen att bli utvalda till att bli testfamilj för Skara Sommarland. Har alltid velat åka dit men inte blivit av så nu tog vi chansen!

Att välja att åka till Skara på nationaldagen kan ha varit vårt bästa semesterbeslut. Det var lite folk, lite köer och jättevarmt. Alla komponenter för en perfekt dag fanns där. Vi hade tur. Att jag sedan typ bara badade en gång hör inte hit, jag åkte karuseller istället. Maken skämdes nog lite när jag skrek, ”men va fan man blir ju blöt” i en vattenrutchkana. Ok, det låter dumt. Men jag hade räknat med att bara ligga på det där bildäcket utan att hamna under ett litet vattenfall.

Jag skulle tipsa alla om skara sommarland. Jag hade faktiskt inte höga förväntningar. Jag trodde att åkattraktionerna på tivolit skulle vara värdelösa men jag åkte många med ett leende på läpparna. Att det kostar 299kr/pp i inträde (om man bokar hemma) för allt detta är galet billigt. 320 på plats. Går du på liseberg kostar endast ett åkband över 300 och sedan inträde på det. Här får du bad, tivoli, lekplats på ett och samma ställe. Jag gillart.

För ca 1200kr per person, får du en stuga och inträde två dagar. Väldigt prisvärt. Då kan man bada en dag och göra vad man vill den andra dagen. För oss tog det två timmar med bil enkel väg från Nässjö. Vi har redan planerat ett besök nästa år med övernattning.

 Ros: Rent, snyggt och fräscht överallt. Trevlig personal som var hjälpsam om man frågade något. Rena toaletter. Många roliga attraktioner kanske mest för de yngre. Vattenlandskapet är svårslaget - fanns något för alla!!! Stora grönområden där man kunde sitta ner och vila.
 
Rekommenderar dock att man inte åker precis i högsäsong om man vill få ut så mycket som möjligt av sin dag.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se