Boda Borg Oxelösund
Annons
Reseberättelse:

Boda Borg Oxelösund

(Sverige, Oxelösund, Boda Borg Oxelösund)

Mums!

Boda Borg Oxelösund

Tack för oss!

Sommaren 2014 var vi som testfamilj på Boda Borg i Oxelösund. Vår familj består av två vuxna och 2 barn födda -02 & -03, dvs de var 11 och 12 år vid besöket.

Vi Älskar Boda Borg!! och vi har tidigare varit i Karlskrona samt Sävsjös anläggningar, men Oxelösund var Absolut bäst hittills! Personalen var supertrevlig & hjälpsam, huset stort med många questar som bjöd både fysiska & kluriga utmaningar. En nackdel var omklädningsrummen som var slitna med trasiga skåp och inte särskilt inbjudande till varken ombyte eller dusch. Lunchbuffén funkar toppen för oss som dessutom har en hel del allergier.

Boda Borg bjuder på questar som är aktivitetsrum där man, tillsammans, löser ex gåtor, styrkeprövningar eller en kombination av både och för att kunna ta sig vidare till nästa utmaning. Det kan handla om att klättra i rör och tunnlar, akta sig för laserstrålar, finna och minnas koder så att man kan ”råna en bank”, ”inte-nudda-marken”, göra utmaningar på tid eller annat som sätter dig & din familj på prov. Det mest finurliga som vi gillat med Boda Borg, är att Alla behövs för att lösa uppdragen! Superkul & spännande!  En riktig fullträff i en familjeaktivitet!

Vi har siktet inställt på Karlskoga nu för att testa deras anläggning, och håller tummarna för att de även öppnar en nära Göteborg där vi bor :o)
 

Rekommenderas Varmt!

I Oxelösund avslutade vi aktiviteten med en fantastisk våffla nere vid vattnet på Skärgårdsvåfflan! Mysigt! Gott! och även det bra för oss med allergier!

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se