Djurssommarland
Annons
Reseberättelse:

Djurssommarland

(Danmark, Timtofte, Djurs Sommerland)

Solgudien, barnens favoritkarusell

Solgudien, barnens favoritkarusell

Vi reste till DJurssommarland i augusti 2014 men våra två döttrar på 4 och 5 år. Vi trodde först att dom skulle vara alldeles för små för det mest men vi blev glatt förvånade när vi hade fel. De fanns hur många karuselleer och aktiviteter som helst för våra små, de hade även smidiga barnvagnar som man fick hyra, där fick både barn och packning plats.

 

Vi hade tur som åkte i augusti när skolan hade börjat i Danmark så vi hade i princip hela stället för oss själv, inga köer och vi fick åka hur många gånger vi ville så de kan jag rekomendera för de föräldrar som har barn som inte klarar av att så i kö och vänta så gjorde detta vår semester!! 

 

Vi bodde på en mysigt litet hotell (det närmaste vi hitta) i närmaste by där de även hade en reasturang nedanför, super mysigt. Vi valde att ha två dagar på djurs sommarland och de behövdes så de var jätte stort och barnen kunde röja bäst de ville.

Jag och sambon åker gärna tillbaka och barnen tjatar fortfarande om Djurssommarland, Tack snälla barnsemester för biljetterna!

 

Tyvärr så förstördes vår kamera på semestern så har inga bilder att visa :-(

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se