Besök hos Pippi
Annons
Reseberättelse:

Besök hos Pippi

(Sverige, Vimmerby, Astrid Lindgrens Värld)

Emil i Lönneberga

Emil i Lönneberga - scenen

Lekladan

Bästa sättet att fira Pippis 70 års födelsedag är på Astrid Lindgrens värld. Detta är en underbar plats för hela familjen. Här får barnen uppleva och vara mycket nära alla Astrids karaktärer. Barnen kan leka med Pipps och busa med Kling och Klang. Förutom alla roliga och bra föreställningar finns det mycket plats för egen kreativ lek. Lekladan är en av våra barns favorit. Här kan barnen leka tex affär, mjölka kon eller hoppa i halmen.

Emil i Lönneberga är sonens favorit så här tillbringade vi mycket tid. Vi tyckte att det var lagom att stanna i två dagar. Första dagen styrde vi vuxna lite, då vi ville se vissa föreställningar tex Emil och Pippi .Andra dagen styrde barnen och då stannade vi på roliga ställen som vi kanske annars hade missat. 

Vi hyrde en skrinda och hade med egen picknick, då vi tyckte att maten var lite dyr. Det finns massor med trevliga ställen att stanna på och äta medhavd mat. 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se