Djurs sommarland
Annons
Reseberättelse:

Djurs sommarland

(Danmark, Nimtofte, Djurs sommerland)

Vi vann fribiljetter till Djurs sommarland i Danmarksjakten.

Mamma Karin Pappa Fredrik Dotter Malvina 1,5 år , son 1 Ludde 11 år Son 2 Casper 8 år

Då vi hade hyrt boende redan, i bönnerupstrand så passade det perfekt då det är 20 minuters bilfärd dit.

vi bestämde oss att dra dit på måndagen efter midsommar , det var ett hundratal bilar på parkeringen när vi kom dit men det märktes inte på deras gigantiska parkering.

vi åkte med min mor , far och brorsdotter , de skulle lösa biljetter på plats villket tog en väldans tid då de bara hade 2 kassor öppna .kan rekomendera att förköpa biljetter om man ska dit.

Väl inne startade vi i bondgårdslandet så våran 1,5 åring skulle få åka lite innan hon blev för trött.

Det är det nyaste "landet" i parken (Den är uppdelad i flera olika temaländer) hon åkte griskarusell, traktor på räls , Ankor och Grodor . hon tyckte det var väldigt spännande och hon skrattade hela tiden . Casper blev förtjust i bergbanan som finns där och åkte den många gånger.

Tack vare att det inte var det bästa vädret på förmiddagen så märktes det aldrig att det var folk i parken så det var bara att åka utan köer.

Vi fortsatte sen till piratlandet och  där finns stocken variant mini villket de 2 minsta barnen testade vi lite större åkte en hybrid mellan bergbana/Stoch då åkturen avslutades i vattnet.

 

Efter ett gäng åkturer i detta land gick vi vidare till mexicoland där den beryktade juvelen finns. barnen jag och kusinen åkte den medans pappa vaktade Malvina. Caspers favorit i detta land var solguden där man kan åka 2st i farkosten, den går runt och man ska styra upp och ner för att försökafå den som sitter närmast de vattensprutande totempålarna nersprutad med vatten.

 

vidare drog vi och käkade pizzabuffe det kostar 175danska kr för vuxna och mindre för barn beroende på deras längd (Man fick dricka hur mycket läsk man ville villket var bra då det brukar kosta extra annars).

Maten var god och vi satt ett tag och förökte bli torra . Sen när vi gick ut därifrån så kom solen fram och vi fortsatte vårat äventyr i denna fantastiska park. Badlandet hoppade vi över pågrund av att det trots allt var kyligt i luften.

 

Förövrigt är parken el och ren med trevlig personal

 

Jag och min familj kan starkt rekomendera denna nöjespark , vi var så nöjda så att vi åkte dit på torsdagen med Men då fick vi stå i kö i biljettluckan då vi ville utnyttja barnsemesterkortet.

 

 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se