Borås djurpark
Annons
Reseberättelse:

Borås djurpark

(Sverige, Borås, Borås djurpark)

Hej! Vi blev utvalda som testfamilj till Borås djurpark. Vi har barn i åldrarna 1,3,5,9 &14. Vi valde att åka den 11/7 & vi fick verkligen tur med vädret, det var mkt folk men ändå inte för mkt.Vi valde att överaska barnen så dom var överlyckliga när dom väl förstod vart vi skulle =) Borås har lagom mkt djur & det är lätt att ta sig runt bland alla djuren med barnvagn & det är inte för stort & långt att gå för dom minsta heller.Vi gick först runt och tittade på alla djuren & barnens favoriter var nog aporna & björnarna. Sen lät vi dom leka lite på lekplatserna som finns vilket är ett stort plus. Dom har även en liten inhägnad där man kan gå in bland getter som var väldigt uppskattat, dom kunde även klappa kossorna. Sen finns ponnyridning som uppskattades av våra döttrar 3,5 & 9 år, det kostar 40kr/barn. Sen finns det ett tåg man kan åka med som oxå kostar 40kr/ person barn under 2 gratis vilket är ett bra sätt att se parken med. Det finns en del matställen med & man kan oxå ta med egen matsäck. Vi är väldigt nöjda med vårt besök & tackar för att vi fick chansen att åka. Mvh Emelie Olofsson

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se