Minisemester i Vadstenatrakten
Annons
Reseberättelse:

Minisemester i Vadstenatrakten

(, Vadstena)

Tåkern

Dressintur

Utsikt från Omberg

En resa till Vadstena med barnen var det finaste minnet från förra sommaren.

Vi började med ett besök på Naturum Tåkern och gick Prinsessan Estelles Sagostig (flera gånger!!). Barnen verkligen älskade den. Därefter inrättade vi oss på STF Vandrarhem Tåkern vilket jag varmt kan rekommendera. Vi avslutade första dagen med att gå upp på Omberg. Min son 4 år sa när vi kom ner "Mamma du hade rätt, det var vackert där uppe". 
Dag två gjorde vi Vadstena. Det blev både äventyrsgolf och slottsbesök, men det bästa var att cykla dressin med picnickorgen. 
 

Dag tre tog vi färjan över till Visingsö och tog en remmalagstur och sen var det lek för hela slanten på Leklandet. Det passade mina barn perfekt då de kunde springa och göra det de ville då det inte var så många andra där, och de ville inte åka därifrån. Vi avslutade dagen med inköp av polkagrisar. 
Vi bytte boende till campingstuga på Getingaryds Familjecamping. Lugnt ställe med en liten strand för dopp i Vättern. 
Dag fyra tillbringade vi i Gränna. Vi var på Äppelvikens äventyrspark och så blev det bad i Vättern. 
 

Mina barn (då 4 och 6år) uppskattade samtliga aktiviteter under denna resa. Vi kommer definitivt göra om detta. 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se