Liseberg med större barn
Annons
Reseberättelse:

Liseberg med större barn

(Sverige, Göteborg, Liseberg)

Som testfamilj fick vi besöka Liseberg. Med två grabbar på 10 & 14 så kan det ibland kännas svårt att hitta på sommarnöjen då de är för stora för en del andra nöjesparker, Liseberg känns dock som något som kan passa många åldrar.

Vi var där strax innan öppning och ett tips är att då springa direkt till de större attraktionerna, innan det rasar in mer folk.

Vår 10-åring sprang direkt till Helix och kunde åka direkt, utan kötid.

Just köerna är annars ett stort minus, frampå dagen kunde kötiden vara en timme till vissa karuseller, och då valde vi att inte åka dessa. Ett plus är att det vid varje attraktion står beräknad kötid, och man kan då välja redan innan om det är värt väntan.

Matställena var i vårt tycke mycket bra och det fanns något till oss alla, både till veggot, köttätaren och de kräsna magarna. 

Överlag var all personal väldigt uppåt och tillmötesgående och hjälpsamma, ett fåtal personer vid lotterihjulen var dock på gränsen till otrevliga, de kanske hade en dålig dag, men på ett nöjesfält gäller det nog att försöka bita ihop, detta för att kunna ge alla besökare en sådan bra upplevelse som möjligt.

Ytterligare plus är mängden toaletter, de fanns i varje gatuhörn och köerna var aldrig långa.

Efter åtta timmar kände vi oss nöjda, men för den som hade velat åka allting så skulle nog en dag till inte skada, med tanke på de köer som var. 

Vi spelade en del, på lotterihjulen och andra spel. Chokladhjulen kändes det som chansen var rätt hög, många gick omkring med högvinster, medan andra spel kändes rätt omöjliga från början. Klon tillexempel, har någon vunnit där?

Trots kötider och frånvaron av högvinster så gick vi och lade oss nöjda och glada, med trötta fötter, på hotellet! summan av dagen blev en mycket bra dag!

 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se