10 dagars semester, underbara Öland!
Annons
Reseberättelse:

10 dagars semester, underbara Öland!

(Sverige , Målilla, Färjestaden, Byxelkrok, Böda , Ölands djur och nöjespark, Borgholms slottsruin, Böda skogsjärnväg )

Har precis avslutat en helt fantastiskt semester på Öland med min make och mina tre barn Vi åkte halv 9 hemifrån Roslagen med lånad husvagn. Gjorde lagom många stopp bland annat i Nyköping och Gamleby. Gick trollstigen Garpes vänner i Gamleby. Så enkelt men så mysigt! Mycket uppskattat av barnen. Lill-tjejen stannade o hälsade och klappade på varenda tomte och vartenda troll! Landade 20:30 i Målilla hos släktingar som jag inte träffat på många år och det blev ettan kärt återseende. Målilla är så mysigt Vidare mot Färjestaden och Möllstorps camping vid brofästet på Öland. Mysig camping med båten underhållning, fin lekpark vid fina stranden med lagom stort. Dock snålt med varmvatten men väldigt bra personal och bra priser på bland annat kulglass. Besökte fantastiska djur och nöjesparken dag 3 på resan! Wow vilket ställe! Så fint och det fanns massor för hela familjen. Favvopark nu! Efter tre nätter i Färjestaden åkte vi till Byxelkrok och sov på Tokenäs camping. Liten mysig och väldigt lugn camping intill havet, hade precis fått nya arrenderare eller vad det heter så allt var inte klart. Fanns ingen riktig lekpark å så. Men många återkommande gäster som berättade att dom var nöjdare och älskade denna camping. Mycket familjärt.Dock lite liten och tråkig för mig så det var skönt att efter tre nätter åka vidare till den enorma campingen Kronocamping Böda sand. Wow vilken anläggning! Fanns ju allt!

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se