Köpenhamns Zoo
Annons
Reseberättelse:

Köpenhamns Zoo

(Danmark, Köpenhamn, Köpenhamns Zoo)

Sälen

sköldpadda

Fjäril

Vi åkte från Malmö till Köpenhamn Zoo. 3 vuxna och 3 barn i Åldrarna 9 månader 4 år och 6 år. Det som var mest fantastiskt var deras isbjörn som vi fick se genom glas när den simmade under vattnet, lika så sälen.Barnen fick även gömma morötter i en stor hage åt elefanterna innan dom skäppte in dom stora fina djuren. Vi vuxna tyckte att det var mer toma ytor och att vi bara gick runt men att där inte var så mycket att titta på. Barnen tyckte också bäst om dom djuren som man kunde titta nära på. Det var kul att vara där men inget ställe som vi kommer att åka till igen. Passar väl alla barn från 2 år och uppåt beroende på intresse på djuren. Vi åkte tåg och Buss och det tar tid då alla bussarna i köpenhamn var fulla när det gällde vagnar eftersom dom också bara får ha 2 vagnar per buss och alla verkade ha vagn så väntade några bussar ?

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se