Skånes djurpark
Annons
Reseberättelse:

Skånes djurpark

(Sverige , Höör, Skånes djurpark)

Björnen sover

Lusthuset

Hej är en familj med tre barn! En på 9år en på 2 år och den minsta på 8 mån! Våra barn tyckte det var väldigt roligt att se alla djuren som ville visa sig! Blev tyvärr inga vargar men björnen hade lagt sig och vila på en sten så den kunde vi titta på väldigt länge! Var väldigt intressant att se när de matade djuren! De berättade då också lite fakta om djuren som iallafall den stora tjejen uppskattade! Var lite långt att gå mellan djuren för de två små! Tappade lite intressent efter ett tag! Vi kom till en ponny riddning som 2 åringen blev väldigt glad över! Tyvärr så tog de betalt för att ridda! Tyckte att det skulle kunna ingår i inträdet! Vatten landat som de skriver om på deras hemsida var inte någonting att hurra för! Väldigt litet och halkrisken vad stor! Men vi hade tre trötta och nöjda barn med oss hem! 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se