Skånes Djurpark
Annons
Reseberättelse:

Skånes Djurpark

(Sveride, Höör, Skånes Djurpark)

 Deltog i en tävling, och hade turen att vinna biljetter till Skånes Djurpark.

Skånes Djurpark ligger i miten av Skåne, och det var inte svår att hitt hit. Djurparken är väldens största med nordiska djur. Tycker det var en fin och lagom stor djurpark. Den var bra kuperad och lummig. Det fanns gott om rastplatser samt grillmöjligheter. Fanns även matställen att köpa mat på, men det var rätt dyrt.Bra att man kunde köpa en säsongsmugg med kaffe eller dryck och fylla på med kaffe/dryck under dagen eller säsongen.

Persnalen var glad och tillmötesgånde.

Djuren var fina och verkade må bra i sina hägn. Man kom djuren nära och det var bra faktatavlor om djuren. Barnen klappade vildsvinsunga som sprang omkring!! Häftigt!!

Vattenlandet som vi hade läst om såg vi inte så mycket av.Det var endast öppet mellan kl. 13-16, så när vi kom dit var det stängt. Lite ledsna miner hos barnen då.......   Såg dock endast en vattenrutshkana!!

Vi hade en toppendag på Skånes Djurpark, och kan varmt rekomendera att åka hit.

 

 

 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se