test familj själland sommarland
Annons
Reseberättelse:

test familj själland sommarland

(danmark, själland, själland sommarland)

Vi besöket själland sommarland i Danmark. Vi kom ditt strax efter det öppnade på förmiddagen, vi löste in biljetterna och fick åka in med husbilen då parkeringen är på själva området och det gör ett stort plus då man hela besöket har tillgång till sitt fordon.  När man kommer in så inser man inte hur stort det är. Först kommer vi till en jätte stor lekplats där man kan klättra åka kanor gunga på olika stationer. Mitt emot lekplatsen finns jätte stora bollar man kan hoppa på det finns olika berodde på vilken läng man är. Nån minut från där man gå  in är en hel gräsmatta med olika studsmattor både stora och små. Timmarna går fort vi har inte kommit många meter för klockan börjar bli lunch, vi har dock hunnit med lilla karasuller landen där det fanns barnkalas och åka tåg runt stora delen av sommarland som tog minuter. Vi åt pizza lunch man fick betala efter längd vi tog menyn där man fick äta så mycket man orkade det gick fort att komma fram till buffen trots matkö. Efter vi var mäta gick vi till vattenlandet på sommarlandet, man fick gå in omklädningsrum och duscha innan man kom in på vattenlandet, väl inne på vattenlandet så badar vi, vi åker kanor och ringar dock lite kalt i deras poler, vi bestämmer oss för att gå vidare och kommer till gamla västen  området, där man fick prova gräva guld, vaska guld gå in konstgjord grotta åka maniskahästar. Vi forsätter gå runt lite och hittar en grotta man kan spruta vatten på varandra. Kl går fort så vi missar en del av sommarlandet det stänger för dagen så trots nästan  8timmar på sommarland han vi inte med allt, men vi hade en riktigt rolig dag och barnen var trötta och nöjda efter en heldag på själland sommarland.
så alla som har vägarna för bi där och vill bedriva en dag så gå in, det finns något för alla, allt från stora och små karuseler till djur vi in han med, gokart vi inte han med, matställen, bad, gamla västen, gratis wifi. Mvh malin 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se