Testfamilj- Barnens Gård
Annons
Reseberättelse:

Testfamilj- Barnens Gård

(Sverige, Lyckeby, Barnens Gård)

Vi har besökte Barnens Gård i Lyckerby. Barnen på 2 och 4 år hade en jätterolig dag.

Det finns en stor anslagstavla vilket ger dagens olika aktiviteter t. ex när man kan åka hölass, djurmatning. Vi tyckte att den information hjälpte oss att planera.

Som namnet Barnens gård antyder är det gårdstema, åka hölass och en lång rutchkana byggd på en gigantisk traktor. Det finns olika gårdsdjur och man kan klappa dem. Grävmaskin och en lång rutchkanna var en höjdare både för min 2- och 4-åring. De tycket jättemycket om dem.

Det finns en klätterbanan vilket min 4-åring tyckte mycket om fast vissa delar är lite för högt för henne. Vad vi tyckte om är att banan har båda låga och höga delar så barnet kunde välja vilken del som ska lekas i. Dock verkar även den låga delen lite svår för 2-åringen.

Hopphagen var kul för båda barn. De kunde hoppa och lekte kurragömma!

Man kan ha egen picnic eftersom det finns gott om plats på gräset. Gratis saft under hela dagen via barnsemesterkortet gav ännu lyckligare barn. :) Att köra en lastbil var också mycket spännande men detta tycker vi att vår 2-åring var för liten för att testa det. 

Det finns ett snett hus där man kan byta kläder till badkläder. Det är lite spännande men faktiskt lite jobbigt att byta kläderna där. :( Det finns olika badanläggningar och mina barn älskade alla, även den höga vattenrutchkanan. 

Ett minuspoäng var att köpa biljett för ponnyridning. Det säljes vid entré men information om detta finns vid ponyridnings ställe vilket är längst ned i Barnens gård. Vi var först på platsen för att rida ponny och upptäckte då att man måste köpa biljett vid entré. Lite krångligt tyckte vi eftersom vi måste gå tillbaka hela vägen och barnen blev lite otåliga. Men annars tyckte vi att det är jättefin ställe för famij med små barn.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se