Legoland
Annons
Reseberättelse:

Legoland

(Danmark, Billund, legoland)

Disney Pricess stad gjort av Lego

Sonen tittar noggran på alla detajler

Fin modell med lego

Vi har varit till legoland med våra barn som är 6 och 1 år gamla. 6 årig hade förstås mer förväntningar än lilla och det lyste i hans ögon när vi stod framför entrén för första gången. Vi har aldrig varit på likadant ställe förut det kan jag ärligt säga. Otroligt mycket man kan göra med små små lego bitar. Man har byggt hela stad med lego väldigt fascinerande. En sak som tyckte mest att man inte fick vänta så lång tid i köer för att åka karuseller för där tappar man mest tiden. Vi var där bara en dag men vi hann ändå prova nästan alla karuseller och attraktioner. Visst kan man ju dela i 2 dagar om man vill men vi hade ingen möjlighet just då. Sonen var lite besviken att han inte fick ta körkort där eftersom han inte fyllt 7 än fast han fyller snart. Men de har regler som man får respektera så vi åker nog en gång till för att ta det. Överlag det har varit en kul dag på Legoland.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se