Testfamilj Aalborg Zoo
Annons
Reseberättelse:

Testfamilj Aalborg Zoo

(Danmark, Aalborg, Aalborg Zoo)

Första stoppet

Krokodiler

Girafferna

Fina fåglar

Vi är en familj med två pojkar i åldrarna 8 och 10 år som den här sommaren besökte Aalborg Zoo i Danmark. Efter några regniga dagar lyckades vi pricka in en dag då det var uppehåll och ganska varmt. Eftersom vi inte visste något alls om resmålet hade vi inte riktigt några förväntningar. Väl på plats visade det sig att parkeringen var kostnadsfri och det var enkelt att ta sig från parkeringen och till entrén.  Hela anläggningen var bra planerad med olika temaområden med djur (tropikarium, savann etc).  Det var lätt att promenera genom hela anläggningen och här och där fanns toaletter, fika/matmöjligheter och även en stor yta med grillar för dem som hade med sig egen picknick. Det fanns även ett tuff-tuff-tåg man kunde åka runt parken med mot en mindre kostnad. Mitt i zoot låg en stor lekpark där yngsta sonen klättrade glatt i de olika klätterställningarna. Vi spenderade utan några problem nästan hela dagen med att titta på djuren, äta och leka. Roligast var nog att titta på schimpanserna som även hade en liten söt apbebis. Det enda negativa vi kan komma på är att maten var dyr och inte speciellt bra. Nästa gång planerar vi nog lite bättre och tar med oss egen picknick. Zoo:t är passande för alla åldrar och kan varmt rekommenderas för ett besök.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se