Testfamilj Balthazar science center
Annons
Reseberättelse:

Testfamilj Balthazar science center

(Sverige, Skövde , Balthazar science center )

Idag begav vi oss iväg för att besöka Balthazar science center i Skövde som testfamilj.Vi hade aldrig hört talas om detta trots att vi inte bor allt för långt därifrån. 

Vi har en timmes bilresa dit. När vi kom till resecentrum och parkerade bilen så hittade vi inte först det. Vi frågade en kvinna som bodde på orten och hon skämdes att hon aldrig hade varit där. Men hon förklarade hur vi skulle gå och då var det lätt att hitta. 

När vi kom dit så fanns det massa aktiviteter utomhus som lockade sonen. Han hann knappt gå in i lokalen. Det fanns gott om personal som var villiga att förklara och hjälpa till. I deras lilla affär så var priserna bra gentemot andra science center vi har besökt. Fiket är inte så stort. Wc var mycket fräscha. Sonen sa att mamma här luktar det illa som det brukar göra på toaletter när vi inte är hemma. 

Det fanns två tillfällen där man kunde få göra aktiviteter tillsammans med personalen. Göra slime och bygga lego som kunde röra sig. Detta lockade dock inte sonen som gillade deras tema med vatten, såpbubblor, människokroppen, astronomi etc. 

Två timmar var vi där innan maken fick feber. Men dessa timmar gick fort och sonen och vi är mycket nöjda. 

Vet inte om det var för att vi hade biljetterna från Barnsemester eller om det ingår i priset: för vi fick en polett där sonen kunde köra elbil utanför. Mycket uppskattat i alla fall. 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se