En besvikelse
Annons
Reseberättelse:

En besvikelse

(Danmark, Hirtshals, Nordsøen Oceanarium)

Matning av fiskarna samt information om dem

Fin lekplats :)

ett av de fina djuren

Vi var testfamilj för barnsemester.se till nordsoen ocenarium.

Vi hade tittat noga på deras hemsida innan avfärd och det såg bra ut.

Väl där så är barnen glada men blev snabbt uttråkade och ville skynda sig till nästa akvarium snabbt.

Jag kände att våra barn var för små för att verkligen kunna ta till sig och lära sig om fiskarna, sälarna och att ha det intresset. på deras hemsida fick man även intrycket att det var väldigt stort samt att det fanns stora hajar, valar m.m. men blev riktigt besvikna då vi insåg att det bara fanns några få små hajar.

Vi satt vid stora akvariumet vid matshowen. detta blev även höjdpunkten för våra barn.                                     sälmatningen hade de inte så roligt utav. Det fanns också en fin lekplats där ute som barnen kunde springa utav sig.

Tyvärr ingen plats jag kan rekommendera någon att åka, då det inte är värt pengarna som det skulle ha kostat samt tycker jag det finns så många bra andra äventyr som är roligare för dem.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se