Balthazar science center
Annons
Reseberättelse:

Balthazar science center

(Sverige, Skövde, Balthazar science center)

En dag i Juli åkte vår familj som testfamilj till Balthazar science center i Skövde.

Vår familj består av mamma Jenny, pappa Magnus och våra tre pojkar William 8 år, Alvin 7 år och Melker 4 år.

Hela familjen var spända på en kul dag tillsammans, vi åkte med bil till Skövde från Göteborg.

Redan när vi kom med bilen till parkeringen vid Balthazar såg barnen en kul inbjudande lekmiljö utanför Balthazar science center och hade bråttom att börja leka.

Melker såg dessa bilar som man fick lov att köra, när man gick in på Balthazar och betalade inträde fick alla barn varsin lapp som man kunde byta till polett som fungerade som betalning för att köra bilen.

Att pumpa vattnet och se vad som händer var kul.
Vi lekte av oss lite ute innan vi gick in, bra efter att ha suttit en bra stund i bilen på väg hit.
När vi kom in möttes vi av trevlig och engagerad personal som förklarade vad man kunde göra på Balthazar science center.

Inne fortsatte barnen att pumpa vatten, vem fyller behållaren först?

Vi hade en jättetrevlig och lärorik dag på Balthazar science center. Detta passade våra barn i åldrarna 4, 7 och 8 år. Det var olika vad grabbarna tyckte var kul att göra. Melker 4 års favorit var att köra bilarna. Alvin 7 år tyckte om att bygga båtar och blåsa såpbubblor. William 8 års favorit var att vara i ljusrummet och lära sig stjärnbilder och att göra badsaltet.

Vi var på Balthazar när de öppnade och vi var där ungefär tre timmar vilket var ganska lagom och barnen var nöjda och glada.

Eftersom vi bor några timmars resväg från Skövde passade vi på att äta lunch i skövde och sedan bada på Arena Skövde innan vi efter en perfekt semesterdag åkte hemåt.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se