Test familj Navet
Annons
Reseberättelse:

Test familj Navet

(SVERIGE, Borås, Navet Science Center)

affären

bussstimlalun

bussstimlalun innetu

Hej alla läsare, vi har varit test familjer för navet.

Vi åkte till Borås efter mycket letade hittade vi på navet, vi hade husbil och det rekommenderad jag inte då det var svårt att hitta parkering med stort fordon, med vanlig bli är det inge problem då det ligger nära ett parkeringshus. Vi hade inge större förväntningar på navet vi hade varit in på deras hemsida där det står mycket fakta. Så vi trodde innan vi kom ditt, att det var mer att se mycket och prova på lite en någon lite byggnader.  Men när vi kom fram och kom in så vad fel vi hade. Stället var ju hur stort som helst, det var två våningar med massa saker man fick röra och prova, och barnen blev glada J. På nedre våningen var det utställning om miljön. Och buss stimulator som man fick prova köra.  Sen fans det cyklar som var kopplade till lampor så trappade man så lyste lamporna. Det fans jätte mycket och göra. Upp på övervången på navet, fanns det Meccano kranar man fick köra, det fanns liten träslöjd station. Det fanns Macon man fick bygga med,  En flyggstimulator, ett blixtrum som tog kort och visade som en skugga. Ett matrum när man fick prova på olika matmatiska lösningar, och bygga, en affär man kunde leka i och väga grejeror och massa olika spel man fick spela. Vi hade inga förväntningar innan men oj vad kul vi hade det. J man fick klistermärken när man kom ditt och betalde för att kunna gå in och ut hela dagen som man ville.  =)  vi som var där var 4år 5år 24år 24år 27år och vi hade skoja så alla nära borås eller som går i restankar och vill fördriva en dag åka till Navet  det rekommendera jag. 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se