Testfamilj Själland
Annons
Reseberättelse:

Testfamilj Själland

(Danmark, Sommarland Själland)

 

Trots en regning dag i mitte av juli 2015 var hela familjen entausiastiska och förväntansfulla inför dagen på Sommerland Själland. Vi upplevde att det inte var helt lätt att hitta på småvägarna på Själland.

Familjen består av Sebastian (9år), Oscar (8år), Simon (5år), föräldarna Magnus och Camilla. Parkerigsplatsen va inne på själva sommarlandets område vilket var positivt, då vi lämnade badkläder i bilen. Vi kunde komma och gå som vi ville till bilen utan att passera éntren. Vi började dagen med djungelvandring, båtpaddling och besök i de uppbyggda byarna. Simon och Oscar tyckte detta var jätteroligt. Allt var välgjort och kul för hela familjen.När vi sedan åkte gocart fastnade Sebastian 9år, hade han fått bestämma hade han stannat där resten av dagen. En besvikelse var kaninlandet som mest var gräs, gropar och några få kaniner. Vid lunchtid fanns det ett flertal restauranger att välja mellan, vi valde pannkakor och hamburgare till priser som man förväntar sig på ett sommarland (ganska dyrt men ok). Regnet avtog och vi hämtade våra badkläder och testade badlandet. Omklädningsrum och duschar var fräscha. Vattenruschkanorna passade oss alla i familjen, kul men kallt! Senare fanns det tid för klätterställningar, åkattraktioner och Simon och Oscar trivdes att köra små bilar bland trafikskyltar.

Vi hade en rolig dag hela familjen, men inte fantasisk. Vi är glada att i fick möjlighet att komma till Själland och vara på en trevlig campingplats.Vi kommer inte att åka tillbaka då detfinns andra ställen närmare att prova.
 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se