High Chaparral
Annons
Reseberättelse:

High Chaparral

(Sverige, High Chaparral)

lilla western byn

Lucky Luke show

Riktiga cowboys

Har varit testfamilj med tre vuxna och två barn, 11 och 4 år! Barnen var taggade inför besöket. Barnen var klädda i skjorta och jeans för att passa in som cowboys. Vi inhandlade revolvers inne på high chaparral, inte särskilt dyrt. Vi besökte Lucky Luke show direkt, vilket uppskattades av barnen. Gick vidare till mexico där glass inhandlades. Det är som att komma in i en helt annan värld för länge sedan. Hela High Chaparral andas nostalgi i en trivsam mijö. Barnen reagerade inte heller för allt skjutande, vilket jag trodde de skulle göra. De fick leka av sig mycket i den lilla western byn där alla barn sköt och hade roligt tillsammans. Vi inhandlade traditionella churros att mumsa på i pausen. Vi var även på vild west show, mycket folk men underhållande för alla. Därefter gick vi till indianerna som underhöll med traditinella sånger och danser. Barnen satt stilla och tittade storögt, mycket bra! Barn och vuxna fick också vara med och prova dansa. Dagen rann iväg alldeles för fort och vi avslutade med hamburgare och lite mer lek på lekplatsen innan färden gick hemåt. Ett mycket uppskattat besök som det kommer bli fler av. När jag frågade vad som hade varit roligats så svarade 11-åringen "allt"!

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se