Laserdome på Halmstad Aktivitetscenter
Annons
Reseberättelse:

Laserdome på Halmstad Aktivitetscenter

(Sverige, Halmstad, Halmstad Aktivitetscenter)

Efter soljakten på Barnsemester.se blev vi uttagna till att bli testfamilj på Halmstads aktivitetscenter, vilket vi är tacksamma för! Vi bor i Mora och styrde bil och husvagnen mot Halmstad när det var dags för semester, för att kunna ta del av uppdraget vi fått. Barnen är 9 och 13 år och blev lika till sig som oss vuxna inför aktiviteten. Vi fick välja på att testa laserdome en timme eller Arosfortet, vi valde laserdome. Det var första gången för alla utom pappan.

Personalen var välkomnande och serviceminded både i telefonkontakten under dagen då vi var osäkra på när vi skulle hinna kommma dit, och när vi väl kom fram. De var tydliga med att vi skulle vara där ca 20 minuter innan för att hinna få information innan matcherna startade, matcherna var 20 minuter med kort paus mellan. Vi kom tyvärr sent och hann inte med att ställa alla frågor vi upptäckte att vi hade. Så vi rekommenderar att man kommer dit i tid, speciellt om det är första gången man ska testa laserdome. Det var svårt att hitta dit så se till att ha koll på var ni ska åka.
 

Vi körde tre matcher, varav de två sista blev med ett gäng ungdomar. Väldigt roligt att spela tillsammans med andra också. Barnen tyckte att det roligaste var att få släcka pappas väst. Det finns kiosk och bord och stolar där man kan vila sig mellan matcherna. Passa på att visa Barnsemester-kortet mellan matcherna så får barnen varsin slush.
 

Om man inte vill köra en timme så tycker vi att en match på 20 minuter också fungerar som en rolig grej att göra tillsammans med kompisar eller familj.

Det är mörkt inne i salen, men finns även ljusare områden. Ingen av oss tycker att för små barn (under 5-6 år) ska spela detta då man kan tappa bort eventuell vuxen man är med. Det var proffsig inredning och stort område med två våningar att röra sig på. Man får ta det försiktigt upp- och nedför en del lutande "vägar", vi hade gärna sett att det var trappsteg på alla dessa vägar för mindre halkrisk. Ha skor med icke-hal sula och träningskläder, man blir svettig! Det finns omklädningsrum och duschar. Man kan lämna grejer i ett skåp innan man börjar spela, man lämnar deposition istället för att det kostar pengar, positivt!
 

Efter matcherna kommer resultaten upp på en skärm och efter alla matcher får man utskrifter på sitt deltagande, där man kan se vad man hade för träffsäkerhet, hur många gånger man blev träffad etc.
 

Det hade varit bra med en lite mindre väst till barn, den belv lite väl stor och tung för yngsta killen.
 

Sammanfattat en mycket positiv upplevelse för oss alla, rekommenderas till alla. Personalen berättade att en gång hade en 75-årig man varit med och vunnit alltihop genom att placera sig strategiskt på banan och skjutit motståndare :)

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se