Testfamilj på Tekniska Museet
Annons
Reseberättelse:

Testfamilj på Tekniska Museet

(Sverige, Stockholm, Tekniska Museet)

100 innovationer, bilen

Blacked eye pies ansikte som följer dig med blicken vard du en går!

En av de första datorerna

Vi besökte Tekniska Museet med 5 barn i åldrarna 13-17 år. Det fanns mycket att se och göra där och museet är väldigt lärorikt på ett roligt sätt. Utställningen 100 innovationer på gick, Svenska folket hade fått rösta fram de viktigast uppfinningarna och allt fanns utsällt där. Sedan på gick utställnigen Digital Revulution som passade lite äldre barn/tonåringar. Vi hade turen att få en guidad tur där. Den var mycket intressant om datorns utveckling, spelutveckling mm. Det fanns också ett stort rum med massor av spel man kunde testa. Det fanns ett rum med laserstrålar som man kunde "styra" mm. Man blir imponerad av hur tekniken har gått framåt och allt man kan göra med teknikens hjälp i dag. Där fanns också en avdelningen som hette leklabbet där det fanns aktivitetr för både äldre och yngre barn bl a flygsimulator, roliga speglar mm. Vi var nöjda med besöket. Roligt med ett museem där man får göra saker och inte bara gå och titta!

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se