3D-film bäst på Tycho Brahes Planetarium
Annons
Reseberättelse:

3D-film bäst på Tycho Brahes Planetarium

(Danmark, Köpenhamn, Tycho Brahes Planetarium)

Vi är fyra tjejer - två mammor med respektive döttrar - som varje sommar tar en liten semestertur tillsammans. I år gick färden till Köpenhamn, då vi blivit utvalda att testa Tycho Brahes Planetarium. Vi valde att ta tåget till Danmark, en resa som visade sig bli riktigt billig eftersom vi bokade biljetter i god tid innan avfärd. SJ:s lågprisbiljetter kan bokas 90 dagar innan resan. Köpenhamn är en "lagom stor" stad, med härliga gångavstånd mellan sevärdheterna. Med flickor i tonårsåldern var shoppinggatan Ströget ett måste. Tycho Brahes Planetarium blev tyvärr inte en av resans mest minnesvärda upplevelser. Vi fick allra mest behållning av de kortare 3D-filmerna, ca 20 minuter långa; med olika teman som rymden, småkryp och delfiner. Den längre iMax-filmen imponerade med sitt stora format. Däremot var själva innehållet mer dokumentärpräglat och det var svårt att hänga med i handlingen på engelska för en 11-åring. Vår bedömning är att planetariet passar bäst för lite äldre barn som kan danska eller engelska.  

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se