Balthazar science center i Skövde
Annons
Reseberättelse:

Balthazar science center i Skövde

(Sverige, Skövde, Balthazar science center)

Superkul

Passa på att blöta ned nära och kära lite

Kommer ni igenom utan att nudda?

I Juli 2015 åkte vi som testfamilj till Balthazar science center i Skövde när vi passerade förbi. Utomhus finns olika vattenexperiment, bilar att köra för de minsta, snurror mm. Intressant och roligt, här kan hela familjen hitta någon som är kul.

Inomhus finns ett litet café och shop, personalen är väldigt vänlig och hjälpsam.

Det arrangers olika visningar och barnen har möjlighet att delta i experiment. Vissa stationer var våra barn, 10 och 14 år alldeles för stora för, men utbudet är brett och passar de flesta. Det är ingen heldagsaktivitet men en för- eller eftermiddag går lätt att fördriva här.

Passa på att utmana varandra i vem som har de snabbaste reflexerna eller ta en prommenad innuti ett hjärta!

 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se