Familjeresa till legoland
Annons
Reseberättelse:

Familjeresa till legoland

(Danmark, Billund, Legoland)

Frihetsgudinnan

Ministaden

I augusti tog familjen bilen från Nässjö för en tripp till Legoland i Danmark. Med i bilen var barnen 5, 10 och 15 år och vi föräldrar. Det gick snabbt att ta sig till Varberg för färjan till Grenå. Bara båtresan var ett äventyr i sig för minstingen. Framme vid Legoland hade vi bokat en stuga privat. På morgonen var alla taggade och vi var på plats när parken öppnade. Vi hade både tur med vädret och att det inte var så mycket folk. Väl inne i parken fick vi dela upp oss. De stora pojkarna tillbringade i stort sett hela dagen bland åkattraktionerna och spelen. Vi andra började i den lilla delen. Dottern på 5 år var helt till sig att allt var i hennes storlek. Det fanns gott om ställen att äta medhavd fika på men även matställen med hyfsade priser. Det spontana vi kände efter dagen var att vi hade behövt mer tid. Även om det inte var så mycket köer så hann vi inte med allt.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se