En heldag på Boda Borg i Torpshammar
Annons
Reseberättelse:

En heldag på Boda Borg i Torpshammar

(Sverige, Torpshammar, Boda Borg Torpshammar)

Vi var en familj med 2 vuxna och tre barn (7,11,11) samt  kompisar som besökte Boda Borg en varm dag i maj. Ett ställe där vi tror att alla från 7 år kan ha roligt tillsammans, så länge barnasinnet finns kvar.

Boda Borg är ett roligt, utmanande och klurigt äventyrshus i Torpshammar som utmanar såväl unga som gamla. det krävs lite klurighet och samarbete för att lyckas få med sig stämplar från de olika utmaningarna. Målet är att nog att få flest stämplar men det som syns mest i barnens ögon är glädje.

Det finns bra med utrymme/bord ute för medhavd fika vilket är bra då utbudet på mat inte är det största och det finns inte något alternativ i drekt närhet. Personalen är dock supertrevig så ring och fråga om det är något ni undrar.

Hit kommer vi säkert igen.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se