Sagoland i Mora
Annons
Reseberättelse:

Sagoland i Mora

(Sverige, Mora, Tomteland)

Sommaren 2015 besökte vi Sagolandet Tomteland och det var verkligen som i en saga. Direkt innanför entrén blev vi insupna i en saga. Tomteland är fullt med troll, nissar, älvor, en häxa och självaste Tomten. Med några små pjäser vid vissa tillfällen under dagen och några större teatrar på scenen där man fick följa med att skrämma bort trollkungen. Under hela dagen var skådespelarna i karaktär och lekte med barnen mellan pjäserna på scenen. Ville man inte hänga med Nisse Frost ochtrollet Flora så kunde man istället åka trampbåt på sjön mitt i parken. Eller gå och titta på tomtens renar eller hans hus. Tomteland är verkligen som i en saga och var väldigt uppskattat för vår då 1åring och 4,5 åring. Men även lika uppskattat för mamma och pappa.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se