Givskud Zoo - något för hela familjen!
Annons
Reseberättelse:

Givskud Zoo - något för hela familjen!

(Danmark, Givskud, Givskud Zoo)

Förväntningarna var höga inför vårt besök!

Som tur var låg Lejonen och slappade i skuggan.

Att få klappa och känna är viktigt för utvecklingen!

Givskud Zoo- Lejonparken

Familjen var laddad, vi skulle besöka ett zoo men riktiga lejon! Framme vid Givskud Zoo kunde man välja att parkera sin bil utanför parken och välja att åka en tur på ca 1,5- 2h med en Safaribuss, ink guide dock ej svensktalande, eller att ta med sin egen bil in i parken och köra denna under besöket. Vi valde att ta med vår er bil då vi ville kunna vara lite självständiga. 

I parken fanns det 3 stycken parkerings- stopp. Där kunde man parkera och sedan gå runt och besöka och titta på olika djur! Allt var väldigt fint skyltat och det var lätt att hitta dit man ville. Man valde själv hur mycket man ville gå samt vilka djur man ville se. Vid stoppen fanns det även fina lekplatser som såklart barnen var tvugna att testa!

Det fanns kiosker, grillplatser och "öppna hagar" (med getter och apor) på flera platser i parken. Vid ett stopp fanns det ett stort grillhus med fina gasolgrillar. 

Vi hade inte mat med oss utan handlade i en liten kiosk, ja då blir det ju ganska trist mat som typ korv med bröd... hade jag vetat hur parken såg ut innan besöket hade jag helt klart tagit med något grillbart eller bara någon vanlig picknickmat. Så ska ni beöska denna fina park, fundera på matsäck!

Barnen vill gärna besöka Givskud Zoo igen! Hur spännande är det inte att köra runt med bilen bland giraffer, zebror, bizonoxar och framförallt lejon...?!?

Jag kan ju säga som så att fönsterrutorna åkte snabbt upp ibland :)

Inne på området där lejonen bor fick man inte ha fönster/takluckor nere eller öppna. Dörrarna skulle vara låsta. Detta var mycket spännande!!

Vi fick se nästan alla djur som fanns i parken förutom vargarna, de höll sig undan.

Vi har redan rekommenderat Givskud Zoo till alla vi pratat med.

En mycket trevlig dag som gör att man umgås hela familjen.... Så tveka inte! Res hit!

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se